Na oběd na pstruhárnu v Bělé

Na tuto neděli jsme měli naplánován hromadný výlet s Petruškami, Vašátky a Brodovými, ale nakonec jsme zůstali sami. Petruškovi ochořeli, Vašátci slavili Joliny narozeniny a Michalovci se jaksi neozvali. A pak že sociální sítě fungují. Je pravdou, že ani nám se moc nechtělo. No nakonec jsme vyrazili směr Bělá, kde je výborná pstruhárna. Byli jsme tři Radim, Jana a David. Honza má před zkouškou a tak se musel šprtat.

Ranní lenošení nás trochu zbrzdilo a tak když jsme vyjížděli už nebyla obloha jasná a nabíralo se na déšť a bouřku. Nic nás neodradilo. Cesta na oběd nás zavedla přes Hlučín, Darkovice a Závadu do Bělé. Moc pěkná cesta vedoucí nahoru dolů. Silnicí, polem i lesem. Prostě cyklo idylka.

Na oběd jsme si objednali pstruha XXL a bylo opravdu velký. A moc dobrý. Jediné co nás trochu sužovalo byly mraky na obloze a občasné hromobití. Asi nad Tatrú. Rychle jsme dojedli a vyrazí nazpět.

Cesta domů vedla příjemnou stezkou mezi poli a hlavně stále mírně z kopce. Občas (skoro pořád) nás zkrápěl deštík. Při dojezdu do Jilešovic jsme se hecli a pustili se stoupáním do Dobroslavic. Trénink na výjezd na sedlo Vršič, které plánujeme vyjet o dovolené ve Slovinských Alpách. Po 20 minutách jsme mohli hrdě hlásit vyjeto!!! Jsme prostě fakt dobří. Právě tady David ucítil svůj počítač a přesunul se na čelo celého pelotonu. Nedal nikomu šanci dojet domů jako vítěz. Celkově jsme ujeli slušných 40 km.

Související obrázky: