Na Letné

   V neděli 23.6.2019 jsme se vydali s kamarády s Pody na výlet do Prahy. Nebyl to obyčejný výlet po památkách. Byli jsme podpořit politický nesouhlas s tím, aby v čele vlády stál člověk, který má na krku několik obvinění ohledně zneužití nejen evropských dotací. Je zvláštní, že tento člověk jde stále pořád proti proudu. Normální český politik byl nejprve aktivistou, který byl následně trestán pak přišel o svou práci a skončil třeba v kotelně či prognostickém ústavu, pak byl politik či něco výše. Ale toto Slovačisko, šlo jinudy. Podepsal spolupráci s STB, jak získal majetek a tím pádem vliv se napsalo mnoho řádku. Byl vyhnán ze Slovenska, a tak svou kariéru začal budovat u nás. Díky politické krize a také díky volebním koblížkům se dostal až tam kde je.

Vede svou vlastní firmu Česká republika a.s. A že ji umí vyždímat ve prospěch jiných firem v holdingu dokazuje každým svým rozhodnutím. Ne nadarmo se Česko žlutí, zvěř slepne, včely hynou. Jen ty motýle se mají dobře. Zdá se mi úsměvné, jak lehce převzal ČSSD 40 procent voličů „důchodců“. Stačili na to volební koblížky, zvednutí důchodů a zlevněné jízdné. A samozřejmě neutuchající sliby „všicko bude“.

   A přesně proto jsme jeli podpořit demonstraci spolku Milion chvilek pro demokracii. Program byl krátký. Ráno v devět hodin nasedáme do auta směr Praha. Ve třináct hodin příjezd, malý oběd na Pankráci, setkání s kolegy s Poličky u pivka a hurá na Letnou. Po více než dvouhodinovém koncertě jsme opět nabrali směr Ostrava, kde jsme byli něco málo po půlnoci. Dobrá akce.

Související obrázky: