Smilovice 2020

   Letošní výlet do Smilovic jsme výjimečně neabsolvovali na kole, ale autem. Na vině byla dovolená ve Švýcarsku, která se mírně překrývala s touto plánovanou príma akcí.

   Sled události byl následovný. Návrat ze švýcarské dovolené hrubě po 22 hodině. V nohách téměř 1300 km za volantem. Ráno po deváté nabíráme Radima Osladila i buchtou a vyrazili směr Smilovice. Tam nás již netrpělivě čekali Jolana, Silva, Kamila a pán domu Jirka. Než jsme se rozkoukali, tak jsme měli nalito. A samozřejmě to nebylo naposled. Postupně jsme si nalívali až do brzké ranní neděle. Ale nejenom pití byla jediná náplň sobotního dne. Od příjezdu do pozdního večera následovaly různé turnaje. Molky, šipky, UNO. Nesmíme pochválit grilmena Jirku a jeho pomocnici Jolanu za výbornou steakovou extázi.

O nedělním ránu jsme rozhodně nevstávali s kohoutím kokrháním. Dali jsme si se vstáváním načas. Dopoledne jsme se opět vrhli na sport. Za urputného horka jsme se pustili do softbalového a badmintonového klání. Kdo vyhrál vůbec nebylo rozhodující. Důležitý byl pohyb a alkoholová očista. Po opět výborném obědě jsme si dali ještě souboj v šipkách. Kolem čtvrté hodiny nastal čas na odjezd domů. Někdo autem a někdo na kole.

   Musíme moc poděkovat Jolaně a Jirkovi za velmi, velmi příjemný víkend. Bylo báječně.

Související obrázky: