Jaromír slavil 50ku

   Poslední prázdninový víkend patřil oslavě Jaromíra. Mirek totiž vstoupil do věkového stavu zralých mužů. Ano Jaromír překročil magickou padesátku, a to se muselo oslavit.

   Tentokráte oslava nebyla naplánována do Nového Jičína. Tam mám o minulé oslavy zákaz vstupu. 😊. Adresa konání nám byla dlouho tajena, a ještě v pátek odpoledne jsme nevěděli kam máme dojet. Večer bylo vše jasné. Jedeme na Jaromírovou chatu někde k Valašskému Meziříčí.

A tak jsme v sobotu po poledni vyrazili směr místo určení. Ještě v Puckovci jsme nabrali Martina s Petrou a hurá na oslavu. Cestu jsme zadali do navigace a vybrali nejrychlejší variantu. Tak jsme se na Jaromíra těšili. Navigace nás ale zklamala. Vedla nás téměř až do Hranic na Moravě a pak zpět směr Valmez. I přes tuto zajížďku jsme dorazili na místo určení. Místo oslavy bylo nádherné, chatička parádní hostitelé usměvaví.

Nejdříve jsme Jaromírovi pogratulovali a předaly dary. Snad byl oslavenec spokojený. Na přípitek byl skvělý rumík jak pro chlapy, tak do holky. Ostatně ten nás provázel celý večer.

Nejdříve jsme se pustili do Molků. Hřiště rovné jako letištní plocha, tráva sestřihla tak, že ani anglický trávník by pukl závistí.  Jestli si myslíte, že jsme nechali oslavence vyhrát? Ani náhodou. V molkách neznáme ani bratra natož „Mirďu“. Hráli jsme tak dlouho dokud na to bylo vidět. Tady byla první vítka. Nebylo instalováno umělé osvětlení. Proto jsme hry zanechali a šli jsme opékat párky. Další zábava pokračovala uvnitř přepychové chaty. Hra dvojic se jmenovala „znáte česko“. Ani tady Jaromírovi pšenka nekvetla. Tady jsme hráli prim my, Radim a Petra K. Nikomu jsme nedali šanci. Dobrá zábava pokračovala do brzkých nedělních hodin. Následoval krátký spánek, ranní procházka (prý na hřiby), odveta v Molkách a výtečný obídek. A propo ani ranní molki nebyly Jaromírovi nebyly souzeny. Děkujeme hostitelům za příjemný víkend.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

Související obrázky: